Ynskjer du klubbgensar?

Kvam langrenn- og skiskyttarklubb har fått nye klubbgensarar. Dersom medlemmer av klubben ynskjer å kjøpa gensaren er det mogleg å bestille fram til 28. juni. Takka vera gode samarbeidspartnarar sel me gensaren til medlemmer for kr. 50 i barnestørrelsane 110-120, 130-140 og 150-160. For voksenstørrelse kostar den for medlemmer kr. 80, og her kan ein velje i størrelsane XS – XXL. For å bestille sender du ein epost til kvamlsk@hotmail.com

Her er styret i Kvam langrenn- og skiskyttarklubb med dei nye klubbgensarane.
Framme frå venstre: Svein Valland Laupsa (sport/langrenn), Olav Kreken (skrivar), Jan Tore Tveit (leiar Sjusete skisenter).
Bak frå venstre: Tore Dolvik (kasserar), Silje Laupsa Mo (nestleiar og sport/skiskyting), Sverre Lindøy (leiar Kvam LSK) og Frode Måkestad (idrettsskulen).